Facebook-wedstrijd “Pluk je Geluk” (Esther Kreukniet)

GZNDenzo organiseert een Facebook-wedstrijd! De gelukkige winnaar krijgt het boek “Pluk je Geluk” van onze redacteur – expert Esther Kreukniet. Om deel te nemen dien je te reageren op de Facebook-post met een mogelijk onderwerp voor een artikel op GZNDenzo. Het onderwerp moet in de scoop van GZNDenzo passen, met name: gezondheid, carrière, psychologie en lifestyle.

De wedstrijd loopt tot volgende week vrijdagvond om 19u. We maken de dag erop – zaterdag 9 mei -de winnaar bekend via onze Facebook-pagina.

We hopen op heel wat suggesties zodat we jullie de komende maanden kunnen verwennen met mooie artikels!

Over Pluk je Geluk

Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen. Zeker in deze onzekere tijd is het fijn om met dit boek aan je balans te vinden want dat kan echt! In ongeveer een maand leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Elke dag krijg je een schrijfoefening, een overdenking, een training en een gezond recept om te koken zodat je energie, zelfvertrouwen en positiviteit mee krijgt en je immuunsysteem een boost geeft.

In dit boek schrijf je zelf je eigen recept waar jij gelukkig van wordt en dat straal je uit. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven – jíj schrijft het recept dat bij jouw mooie leven past! Want het fijne is dat de schrijfster jou niet vertelt hoe je het moet doen, maar dat jij ontdekt wat het beste bij je leven past -> jij zelf schrijft je eigen recept voor een heerlijk leven. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven: je zult nog tot mooie inzichten komen!

Wil je een voorproefje?

Met dit boekje Pluk je Geluk creëer je nog meer levensvreugde en vriendschap, en leer je liefde en geluk te koesteren, zorgen, vrees en angst los te laten en vooral te vertrouwen en te genieten van alles en iedereen om je heen. Iedereen maakt wel eens lastige dingen of teleurstellingen mee in zijn leven: de vraag is hoe je er mee omgaat en hoe je de kracht uit je zelf haalt. Want Pluk je Geluk is ook voor iedereen die fit, energiek, positief, nieuwsgierig, ambitieus en krachtig door het leven wil gaan.

En GZNDenzo mag een boek verloten! Een boek vol prachtige illustraties, mooie foto’s en ruimte om je eigen bevindingen in op te schrijven, het is met recht een heerlijk werkboek waar je veel energie van krijgt.

Wil je eerst een voorproefje? Wij mailen je dan een “Plukje” geluk van drie dagen, waarmee je zelf aan de slag kan om te kijken of het bij je past. Mail maar naar service@writinggirl.nl met als onderwerp “plukje geluk”.

Meer info

Je vindt het wedstrijdreglement op deze link.

Deel dit artikel