Categorieën
Medisch

Hoe jij fitter, slanker en gezonder wordt

Als je van plan bent om gezonder te leven en er beter uit te zien dan ben ik daar als Beauty-Expert natuurlijk helemaal vóór! Ik noem je in deze blog een aantal onderdelen die van belang zijn en waar je mee zou kunnen beginnen.

Detox

Zorg allereerst voor een schone basis aan de binnenkant, want daar ligt de basis om gezonder te worden. Je kunt daarvoor een Detox-kuur doen. Zo geef je je lichaam de kans goed schoon te worden en zich te ontdoen van belastende stoffen. Vraag wel even advies wat voor jou goed is, want je moet dat wel doen op persoonlijke maat. Daarnaast moet je zo’n kuur ook kunnen combineren met je dagelijkse leven en je werk.

Huid

Tegelijkertijd kun je de buitenkant (je huid) diep reinigen met een peeling. Hierdoor wordt je huid extra aangezet tot vernieuwing met als resultaat een gladde frisse huid met een jongere uitstraling. Let erop ook daarbij de juiste producten te gebruiken die geschikt zijn voor de conditie van jouw huid.

En verder

Wat eerder naar bed en geen alcohol zijn ook eenvoudige hulpmiddelen om je lichaam te resetten, net zoals meer beweging in de buitenlucht. Dus pak de fiets of ga lekker lopen. Het is goedkoper dan een sportschool en veel beter om gewoon naar buiten te gaan. Koud? Welnee, dat is een kwestie van je warm aankleden. De koude verhoogt trouwens je weerstand, zo word je juist minder snel ziek.

Voeding

Gebruik goede voedingsmiddelen en let weer eens goed op wat je eet. Erg belangrijk voor je fitheid. En heb je toch nog van die plekken waar geen dieet echt lijkt te helpen, zoals vetrolletjes op je buik? Daarvoor is een geweldig geavanceerde techniek ontwikkeld die Criolypolyse heet. Daarbij wordt het vet onder je huid plaatselijk bevroren. Je lichaam voert het dan zelf definitief af. Je kunt hiermee dus op de gewenste plaatsen afslanken, zonder dieet en volstrekt pijnloos.

Het begin van een nieuw jaar is een prima tijd om even een pas op de plaats te maken. Zo geef je jezelf tijd om te herstellen en straks weer klaar te zijn voor het voorjaar.


Recente artikels van Evelien Leijten (Meer lezen)
Deel dit artikel