Home / Medisch / Tips om je huid te verbeteren na deze lange zomer

Tips om je huid te verbeteren na deze lange zomer

Onze beauty-expert Evelien Leijten deelt tips om je huid te verbeteren zo na een lange en warme zomer. Lees wat jij kan doen om je huid een oppepper te geven.

Met de warmste zomer ooit achter ons zijn de agenda’s weer overvol. ‘Nederland gaat weer aan!’, las ik op een reclamebord. Goed gevonden, want zo voelt het ook wel.

 

Huidverbetering na de zomer

September is een prima maand om te beginnen je huid te verbeteren en een plan te maken voor de komende maanden. Misschien heb je in de vakantie wat minder aandacht besteed aan je dagelijkse en heeft je huid toch wat zonschade opgelopen. Dan wordt het nu tijd voor actie. Bedenk ook dat er een koud seizoen aankomt waarbij je huid veel te lijden heeft door de kou buiten en de warmte binnen. Zorg er dus voor dat je huid in goed conditie is en weerstand heeft. Wij helpen je graag aan een goed plan en een sneller en beter resultaat dan voorheen.

Steeds meer krijgen we de vraag om producten op natuurlijke basis. Ook willen onze klanten snel zichtbaar resultaat en wil iedereen er -ook in de behandelperiode – goed uitzien. Dat wil jij natuurlijk ook.

Mijn tips

De beste basis voor huidverbetering begint met een peeling en een goede voorbereiding van jouw huid daarop. Vroeger was je na een peeling dagenlang ontoonbaar; dat is nu dus écht verleden tijd. Daarom heb ik ervoor gekozen te gaan werken met Cosmedix. Het is echt ongelooflijk welke resultaten je daarmee kunt bereiken. Deze mooie en super effectieve producten geven je huid een enorme oppepper. Zo stap je met nog meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet. Het besef een mooie en stralende huid te hebben is een ontzettend fijn gevoel!

Om het resultaat vast te houden kun je zelf de dagelijkse verzorging toe te passen, daarin voorziet Cosmedix ook. Dat helemaal niet moeilijk of omslachtig, maar je moet het wel écht DOEN, elke dag!
Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces uit de medicinale wereld, worden krachtige ingrediënten uit de natuur gebruikt in de meest hoge concentraties. Dit alles om écht te kunnen veranderen – zonder irritaties. De producten worden gezien als het beste aanbod dat er nu verkrijgbaar is en er is goed gekeken naar wat de hedendaagse klant wil.

In mijn ogen is deze innovatie dé absolute multitasker op Beautygebied.