Menu Sluiten

Vakantiepondjes aanpakken

Ik hoop dat je hebt genoten van de vakantie: wijn, zon en heerlijk eten….Helaas is het op de weegschaal te zien en dat is schrikken. Even streng zijn voor jezelf en die pondjes meteen aanpakken, voordat het kilo’s teveel worden. Je bent het zó kwijt als je morgen meteen begint met de juiste voeding en meer beweging. Toch lukt het vaak niet om bepaalde zones van je lichaam slanker en strakker te krijgen. Met name geldt dat voor ‘probleemzones’ zoals buik, love handles, rug en bovenbenen en – armen. Gelukkig kun je daar wat aan doen door onderhuidse vetcellen aan te pakken.

Innovatieve techniek

Een nieuwe techniek is nu zo geperfectioneerd dat we je hiermee kunnen helpen om juist op die speciale ‘moeilijke zones’ af te slanken. Dat doen we met een techniek die cryolipolyse heet. Daarbij worden je vetcellen bevroren en daarna vanzelf door je lichaam afgevoerd.  Deze techniek is dé oplossing! Je hoeft er niet van te herstellen en kunt direct weer je gebruikelijke dingen doen. En het helpt écht, met een blijvend resultaat.

Veilig en plaatselijk

De behandeling gebeurt op een vrijwel pijnloze en veilige manier, door op de te behandelen zones een gelpad te plaatsen. Daarna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen en wordt de desbetreffende plek gericht gekoeld. De bevroren vetcellen worden door het lichaam opgeruimd en komen niet meer terug. De te behandelen zones worden verdeeld in gebieden; per zone zijn meerdere plaatsingen nodig. Na de behandeling moet je thuis als nazorg een speciaal serum gebruiken om de huid weer mooi strak te maken. Het resultaat is al na 8 tot 12 weken duidelijk zichtbaar. De methode is wetenschappelijk onderbouwd.De behandelingen zijn overigens niet alleen geschikt voor vrouwen, maar net zo goed voor mannen.

Vakantiepondjes aftercare

Daarnaast blijft het natuurlijk van het allergrootste belang om op een gezonde basis te leven en datgene wat jouw lichaam nodig heeft serieus te nemen. Zorg dus voor goede voeding, voldoende beweging en de juiste verzorging. Een bekende uitspraak van mij is dat iedereen op zijn of haar manier ‘mooi’ kan zijn! Maar je moet er wél zelf voor in actie komen…

Recente artikels van Evelien Leijten (Meer lezen)
Deel dit artikel