Home / Lifestyle / WINACTIE – Zin in een avondje uit??

WINACTIE – Zin in een avondje uit??

DE WINNAARS ZIJN BEKEND GEMAAKT OP DINSDAG 18 DECEMBER EN HEBBEN EEN PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN.

Heb jij zin om naar een mooie voorstelling te gaan? Om lekker te lachen en geraakt te worden? Om in een theater naar keuze samen met je vriendin, moeder, dochter of partner geïnspireerd te worden?? Om te ontspannen en te genieten van een prachtige cabaretvoorstelling?

Twee seizoenen trok Marjolijn van Kooten samen met Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling ‘Geen paniek’ die ging over angst en depressie. Voor het eerste gaven Nederlandse theaters psychische ziekte een podium. De voorstelling werd ongelooflijk goed bezocht. Marjolijn heeft met haar psychiatrisch cabaret een heel nieuwe doelgroep aangeboord.

In haar show ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn verder met waar ze in ‘Geen paniek’ gebleven is. Ook deze voorstelling was vorig seizoen bijna overal uitverkocht en komt nu ook bij jou in de buurt. 
Marjolijn vertelt op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Het taboe hierop doorbreekt ze met een groot gevoel voor humor en troost. Omdat wij ook van mening zijn dat deze taboes doorbroken moeten worden; ook juist onder ambitieuze vrouwen, onder vrouwen onderling raden wij deze voorstelling aan iedereen aan!

En we mogen 2x 2 kaartjes en 2 boeken van Marjolijn weggeven! Voor deze voorstelling in een theater van jouw keuze. Zie de speellijst hier www.marjolijnvankooten.nl

WIN: 2x 2 kaartjes t.w.v. €45 voor de cabaretvoorstelling “Ik zie de bui al hangen” in een theater bij jou in de buurt. Tevens mogen wij 2 gesigneerde boeken van Marjolijn weggeven! Een super leuk cadeau voor de kerstdagen of om lekker zelf te lezen onder de kerstboom.

Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

  1. Volg GZNDenzo via Instagram
  2.  Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We maken de winnaar dinsdag 18 bekend.