Menu Sluiten

Seizoenskaart Winter

Seizoenskaart Winter

Maak voor een goede huidverzorging een seizoenskaart van wat je nodig hebt; de behoefte van je huid verandert doorlopend. Soms komt dat door het seizoen of omdat je leven of je voeding veranderd is. Breng elk seizoen even kritisch in kaart waar jouw huid en body behoefte aan heeft.

Peelen en verstevigen

Het is nu de tijd om je huid diepgaand – maar veilig – te reinigen en te verstevigen voor de winter. Dat betekent dus peelen en verstevigen. Een sterke, elastische en goed gevoede huid is namelijk beter bestand tegen de koude. Een peeling zorgt ervoor dat de werkstoffen van behandelingen beter opgenomen worden. Doe het niet zelf maar laat je adviseren over wat past bij jouw specifieke huidtype.

Save the planet

Kies bewust voor het gebruik van ‘schone’ huidverzorging met producten die gegarandeerd 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zijn. Let er ook op dat de producten niet op dieren getest zijn en dat ze zijn en dat ze het keurmerk hebben van de Food and Drug Administration (FDA).

De FDA is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van voedsel, medicijnen en cosmetica in brede zin controleert. De FDA zorgt ervoor dat de regels in de Public Health Service Act worden nageleefd en dat de producten veilig zijn voor gebruik. Niet onbelangrijk om te weten, als je geeft om een goed milieu en je eigen gezondheid.

Early Bird

Heb jij je je deze zomer ook weer zo geërgerd aan het ontharingsgedoe van bikinilijn, benen en oksels? Dan is het nú ook precies de tijd om een aantal elektrische IPL-sessies in te plannen. Met die techniek, wordt met sterke lichtpulsjes de haargroei vrijwel pijnloos blijvend verwijderd. De winter is daar de juiste tijd voor. De omgeving van je huid is dan koel. Het is even een stap om nu te beginnen, maar als over enkele maanden de zon weer gaat schijnen ben jij er hélemaal klaar voor. En wat een heerlijk vooruitzicht: geen scheermesjes of pijnlijke waxsessies meer… De winter heeft toch zijn voordelen!

Recente artikels van Evelien Leijten (Meer lezen)
Deel dit artikel