Menu Sluiten

Op deze manier kan je deze zomer elegant ontharen

Op deze manier kan je deze zomer elegant ontharen

Het nieuwe ontharen

En dan………als je goed voor jezelf hebt gezorgd en mijn adviezen hebt opgevolgd door goede voeding te gebruiken, fit te worden en je huid met de juiste producten te behandelen breekt nu het jaargetij aan om meer bloot te laten zien. Vroeger betekende dat een zomer lang scheren, scheren, scheren…maar dat is nu echt passé. We kunnen nu duurzaam ontharen met een fantastisch resultaat.
Het is bijna weer ‘Rokjesdag’ en dan moeten de benen bloot! Trouwens, voordat je het weet zit je aan het strand in een bikini…

Effe slim zijn

Een slimme meid is voorbereid: dus zorg ervoor dat je een mooie gladde huid kunt laten zien! Je kunt ouderwets blijven scheren, maar dat is een hoop geknoei en niet altijd een mooi gezicht door irritatie of beschadiging van je huid. Met de nieuwste technieken is het mogelijk altijd een gladde, goed onthaarde huid te hebben. Dat is toch wel een héél aantrekkelijk idee? 

Ontharen met licht       

Tegenwoordig gebruiken we een ontharingsmethode die werkt met een puls van licht. Deze puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, met als gevolg duidelijk zichtbare haarreductie. Deze manier van ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor ontharen van oksels of bikinilijn 10 minuten. Na de behandeling kun je jouw dagelijkse activiteiten meteen hervatten. Dat betekent niet meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug. We gebruiken het zowel voor mannen én vrouwen die graag duurzaam hun ongewenste haargroei willen verminderen.

Snel beginnen

Als je nu begint ben je heb je deze zomer al resultaat.  Een zorgeloze stralende zomer, waarin je zeker bent van jezelf en je op elk moment je huid kunt tonen. Nu investeren geeft je veel voldoening  en zorgt op termijn voor een flinke besparing van tijd én ergernis!


Recente artikels van Evelien Leijten (Meer lezen)
Deel dit artikel