Menu Sluiten

Onze Netflix top 5

Onze Netflix top 5

Spanning, sensatie. Ontspanning.

Niets zo fijn als met een kop thee op de bank, open haard aan, lekker Netflix series kijken. Hier mijn Netflix top 5 van de herfst 2018.

  1. Bodyguard

Een serie die in Engeland vele records brak. Leef mee met de spanning van Police Sergeant David Budd. David is een Brits oorlogsveteraan met PTSD en werkt nu als bodyguard voor de ambitieuze minister van Binnenlandse zaken. Juist, de vrouw, wiens politieke beleid op het gebied van oorlogsvoering, die hij veracht. Of toch niet?  Spannend en indringend…een echte aanrader voor deze herfst!

  1.  Sherlock

Een serie die je echt niet mag missen. Wederom zo heerlijk British! In deze moderne vertolking van Sherlock nemen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman de rollen van Sherlock Holmes en Dr. Watson op zich. De meest historische zaken lossen ze op, maar het gaat pas echt fout wanneer Moriarty zich ermee kom bemoeien, de grootste tegenstander van Sherlock. Britse humor en spanning en geweldige acteurs!

  1. House of Cards

House of Cards seizoen 6 draait volledig om Claire Underwood, omdat Frank Underwood uit de serie gewerkt is vanwege de #Metoo schandalen. De grote vraag is hoe Claire het House of Cards-tijdperk zal afsluiten. Voltooit ze het als president van de Verenigde Staten, of gaat ook zij uiteindelijk ten onder aan het succes waar de Underwoods keihard aan gewerkt hebben? Een must-mee voor alle ambitieuze vrouwen. Nog 1 seizoen genieten van Claire en haar fashion…

  1. Chicas del cable

Toegegeven…het is altijd even wennen…die snelle Spaanse taal. Maar wat een heerlijke serie om naar te kijken. Je raakt verslaafd aan de belevenissen en strijdlust van vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij die in de jaren 20 een revolutie inluiden terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. Perfecte ontspanning na een lange dag.

  1. Suits

Het was lang wachten….veel te lang. Maar deze serie blijft toch een van onze favorieten. Het leven van New Yorks beste advocaten. Een serie vol vlijmscherpe opmerkingen, drama, seks en fashionstatements.  Wij houden ervan, en van Harvey.

Deel dit artikel