Menu Sluiten

Netflix top 5

De zomer is nu wel echt voorbij. De temperatuur is al flink gedaald en een paraplu is ook alweer een van de dagelijkse benodigdheden. Maar de herfst zorgt ook voor heerlijke ontspanmomenten. Hoe lekker is het om na een werkdag op de bank te kruipen met een dekentje, een grote kop thee en een goede Netflix serie?!

 1. Vis a Vis
  By far mijn favoriete serie op dit moment. Voor diegenen die Orange is the new Black hebben gekeken, het lijkt er op. Maar het is zó veel spannender! Maggie Civantos komt in de vrouwengevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Elke aflevering heeft een spannend fragment welke zich soms buiten de gevangenis afspeelt. Voor mij maakt de Spaanse taal het nog iets leuker, maar natuurlijk is er gewoon ondertiteling.
 2. Unbelievable
  Dit is een heftige serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Merritt Wever is een jonge vrouw die volgens haar zeggen verkracht is. Maar door haar traumatische verleden en haar heftige emoties gelooft de politie haar niet en gaan op onderzoek uit.
 3. Chesapeake Shores
  Mocht je zin hebben in iets luchtigs en romantisch, is deze serie echt een aanrader. Deze serie gaat over een volwassen gezin wonend in Chesapeake. Iedereen heeft zijn of haar eigen problemen en eigen liefdesleven. Een heerlijk zoetsappige serie voor na een zware werkdag dus.
 4. La Casa de Papel
  Een serie die al een tijdje een grote hit is in Nederland. Deze Spaanse serie gaat over De Professor die 7 dieven en professionals bij elkaar zet om de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Door gijzelaars vast te houden manipuleert een crimineel meesterbrein de politie om zijn plan uit te kunnen voeren. Pas op, deze serie is verslavend!
 5. Friends
  Een oude gouden serie, wie kent het niet?! Deze populaire serie speelt zich af in de jaren 90 in Manhattan en gaat over zes bevriende twintigers en al hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde. En er staan 10(!) seizoenen op Netflix! Dus maak de agenda maar wat vrijer en kruip lekker de bank op!
Deel dit artikel