Menu Sluiten

Een APK voor je huid

Een APK voor je huid

De huid van buiten

Het beauty vak wordt vaak gezien als uiterlijke schijn, waarbij alleen de buitenkant behandeld wordt. Maar daarin heb ik nooit geloofd, onze visie gaat veel verder. Aan de huid kun je vaak onderliggende problemen zien. De huid is de spiegel van het lichaam. Dat geldt ook voor de gevoelsmatige aspecten, die spelen ook mee. Met mijn specialistische ervaring weet ik dat veel mensen geen positief beeld van zichzelf hebben en daardoor niet ‘lekker in hun vel’ zitten. En dat is, ondanks hoeveel geld je daar ook aan uitgeeft (!!), niet alleen met behandelingen en producten te verhelpen. Daarom geloof ik in een totaalaanpak van voeding, verzorging en beweging. Voor onze klanten maken we altijd maatwerk en kunnen we een uniek lifestyle concept ontwikkelen. Met als resultaat een betere uitstraling en een mooie huid. Om te beginnen zorgen we ervoor dat eerst de feitelijke uitgangspunten – zoals onder andere de huidconditie –  gemeten worden. Het najaar is dé perfecte tijd voor een APK-keuring van je huid.

Huidanalyse

We hebben daarvoor de beschikking over de Observ, dat is de modernste apparatuur waarmee het mogelijk is om de gezichtshuid onder invloed van verschillende huidanalyse-mogelijkheden te bekijken en vast te leggen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Van daaruit gaan we vooruitkijken en maken we een persoonlijk plan, waarbij wij samen met de klant voor hen haalbare afspraken maken. Omdat wij werken met innovatieve behandelingen en producten is het nu zelfs mogelijk verzorgingsproducten samen te stellen die gebaseerd worden op informatie uit je eigen DNA. Vanuit die basis kunnen we ook een voedingsadvies maken dat onze behandelingen ondersteund. 

Huidverbetering

De klant zelf speelt namelijk de belangrijkste rol om een goed effect te bereiken. Wij maken het plan en helpen klanten gedurende het proces. Door eerst te meten en ook tussentijdse vorderingen zichtbaar te maken kan de klant het proces goed volgen. Het geeft duidelijkheid over wat onze inspanningen doen. Dat maakt de samenwerking des te leuker en geeft de klant het vertrouwen dat investeren in een mooie huid loont. 

Ons werk heeft de laatste jaren een verdiepingsslag gemaakt met deze techniek (en vele anderen) waarmee we veel meer bieden een effect op korte termijn. Innovatie in techniek helpt ons en is een extra argument om te blijven gaan voor puur natuur, zónder chirurgie of gebruik van fillers.
Je bent welkom voor jouw eigen APK!

Recente artikels van Evelien Leijten (Meer lezen)
Deel dit artikel