Menu Sluiten

De mooiste seizoensbloemen van Greetz

Seizoensbloemen Greetz

De mooiste seizoensbloemen | Zomerse boeketten

Afgelopen mei schreef onze styliste Wendy over het positieve effect dat bloemen in huis hebben. Naast de symboliek van bloemen en de geneeskrachtige functie van bloemen is er ook de verbinding met de natuur die zorgt voor een gelukzalig gevoel – alleen al bij het zien van bloemen. Lees hieronder hoe jij gemakkelijk online de mooiste seizoensbloemen bestelt.

Seizoensbloemen in huis

Kortom: de hoogste tijd om eens te kijken naar de bloemen die je op dit moment in huis kunt halen. Handig daarbij is de bloemenwinkel van Greetz waar je makkelijk bloemen kunt vinden die je in heel Nederland kunt laten bezorgen. Als je voor 13.00 een bestelling plaatst, worden de bloemen zelfs nog dezelfde dag bezorgd.

Daarnaast heeft Greetz een actueel assortiment bloemen dat wordt samengesteld door bloemiste Bettine Clemens. Hierbij spelen seizoensbloemen een belangrijke rol. Ideaal dus om een verbinding te maken tussen de bloemen die je nu ook in de natuur (en wellicht in jouw tuin of op jouw balkon) kunt terugvinden.

Wat zijn de mooiste boeketten van het moment?

In de zomermaanden zijn met name de veldbloemen en de zonnebloemen heel populair. Een greep uit de beschikbare boeketten:

Greetz is ook uitermate geschikt om bloemen naar iemand anders te versturen. Zij hebben namelijk naast de bloemen ook een heel groot assortiment met kaartjes (Greetz is namelijk begonnen als online kaartenwinkel) die je ook nog eens kunt personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto. Ideaal als iemand (familie of een vriend/vriendin) een bloemetje verdient. Wij zijn fan!

Deel dit artikel