Menu Sluiten

EVA JINEK, YOU ROCK!

“Wees jezelf. Iedereen zegt het, maar mijn ouders meenden het écht”, zei Eva Jinek.

“Voor iedereen die thuis denkt: moet ik me aanpassen, moet ik veranderen of nog beter worden, of meer lijken op de rest? Als je volhoudt dan kom je er.” Deze treffende woorden deelde Eva tijdens haar speech bij de ontvangst van haar Zilveren Televizier-Ster.

Je voelt haar emotie en die komt bij me binnen. Wat ik ook voel, is haar hunkering naar waardering. Waardering wil iedereen. Ook de zakenman die zijn resultaten behaalt en daarvoor een bonus ontvangt, wil nog steeds die waardering horen. Amerikaans onderzoekt toont aan dat 75,2% van de werknemers aangeeft, dat gebrek aan waardering van de leidinggevende het meeste invloed heeft op zijn/haar werkplezier.

Als je weet wie je bent en waar jouw talent ligt, dan is het nog steeds de uitdaging om vol te houden, totdat je kunt doen waar jouw hart ligt. Ook Eva’s weg was niet makkelijk, maar ze bleef volhouden. Met trots kijk ik vaak naar Jinek Live. Hoe ze vragen durft te stellen die niemand anders stelt. Nee, hier is geen boekje voor. Eva heeft een uniek talent in combinatie met de durf om ook tijdens haar programma zichzelf te zijn. Soms komt dan die traan of die lachbui, heerlijk!

Uiteindelijk willen we allemaal aandacht voor wie we zijn. Erkenning voor wat we kunnen. Waardering voor wat we doen. Zullen we met elkaar afspreken, dat we dit vaker naar elkaar gaan uiten?

Lieve Eva, dank dat je vragen vanuit jouw expertise én jouw hart durft te stellen. En vooral, dat je iedereen laat zien dat je ook op tv écht jezelf kunt zijn!

 

Nagloeien en nagenieten van mijn Televizier Ster. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de waardering, het voelt zo goed!!

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Recente artikels van Moniek Van Rheenen-Schreurs (Meer lezen)
Deel dit artikel