Menu Sluiten

Lang leven jouw leermomenten

leermomenten

3 bestsellers die ik elke ambitieuze vrouw aanraad omdat het je inzichten geeft in doorzetten en je focus behouden. Blijf jouw koers volgen. Het is jouw plan en ja er gaan hobbels op de weg zijn maar dat zijn jouw leermomenten. Omarm ze en blijf vooral doorgaan ook al krijg je commentaar van jouw omgeving. Wat weten zij er nu van? Oordelen is altijd makkelijk vooral als je er vaak niets van afweet…-) Blijf trouw aan jezelf. 

Deze 3 boeken geven je extra handvatten en mooie inzichten om jouw eigen koers te blijven volgen. 

Uit Mijn verhaal van Michelle Obama:

Er zijn veel dingen die ik nog niet weet over Amerika, over het leven, over de toekomst. Maar ik ken mezelf. Mijn vader, Fraser, leerde me hard te werken, vaak te lachen en aan mijn woord te houden. Mijn moeder, Marian, liet me zien hoe ik voor mezelf moest denken en voor mezelf moest opkomen.

Uit Happy Life 365 van Kelly Weekers:

Het behalen van doelen is geen sprintje, maar een marathon. Heel veel leuke dingen resulteren in weinig op de korte termijn. Het vraagt elke dag opnieuw om inzet om daarmee uiteindelijk resultaten te kunnen bereiken. Werkethiek gaat je leven een stuk leuker maken, omdat het de enige weg is naar succes

Uit De logica van geluk van Mo Gawdat:

Er is niks mis met plannen en controle uitoefenen. De manier waarop we reageren als er iets onverwachts gebeurt is alleen verkeerd. Als dingen veranderen, reageren we door meer controle uit te oefenen om de zaak recht te trekken. Wat we zouden moeten doen is de situatie met een frisse open blik bekijken, vanuit een andere hoek en ons voordeel halen uit nieuwe gebeurtenissen, ook al hadden we die niet voorzien.

Veel inspiratie en leesplezier!

Recente artikels van Moniek Van Rheenen-Schreurs (Meer lezen)
Deel dit artikel