Menu Sluiten

Samenwerken en adverteren

GZNDenzo is een dynamisch expertmagazine voor ambitieuze vrouwen. We komen graag in contact met nieuwe professionals en adverteerders die ons magazine nog beter kunnen maken.

Samenwerken

We krijgen wekelijks verzoekjes van bloggers en experts die graag hun artikelen op deze website willen publiceren. Ben jij een aantoonbare expert op het gebied van gezondheid, leiderschap, ondernemen of carrière en wil jij je kennis delen met ambitieuze vrouwen? Stuur dan een mail met een ‘proefblog’ aan de redactie via info@gzndenzo.nl.

Ben jij een blogger, influencer of een ander type professional en heb je ideeën voor een samenwerking met www.gzndenzo.nl? Neem ook dan contact met ons op.

Adverteren

Duizenden bezoekers weten wekelijks het online platform GZNDenzo.nl te vinden. Wij inspireren en ondersteunen ambitieuze vrouwen tussen de 29 en 54 jaar om het beste uit hun gezondheid en hun professionele leven te halen.

GZNDenzo heeft met verschillende bedrijven en merken al succesvol samengewerkt. Doordat wij met echte experts werken en een groot netwerk hebben, kunnen wij reguliere advertentie-uitingen versterken door lezersaanbiedingen, reviews, advertorials, nieuwsbrieven en evenementen. Tevens is er een mogelijkheid voor influencermarketing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Deel dit artikel